Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Historia polskiej piłki nożnej

Hasło główne :
Gawkowski, Robert (1962- )
Tytuł :
Historia polskiej piłki nożnej
Autorzy :
Gawkowski, Robert (1962- )
Współtwórcy :
Braciszewski, Jakub. Tekst
Laskowski, Krzysztof (1982- ). Tekst
Wydawnictwo SBM. pbl
Temat :
Piłka nożna
Piłkarze nożni
Historia
Kultura fizyczna i sport
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Opracowanie
Publikacja bogato ilustrowana
Rok wydania :
copyright 2018
Wydanie :
Wydanie 2
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo SBM
ISBN :
9788380596559
Opis fizyczny :
319, [1] strona : ilustracje (głównie kolorowe) ; 31 cm
Uwagi :
Bibliografia strona [320]
Książka

LDR 01982cam#a2200553###4500
001 0633002500944
003 KR M
005 20190219125956.6
008 180919s2018####pl############000#0#pol#d
020 %a 9788380596559
035 %a Ursynow18089314
040 %a WAR_URW/MAG %c WAR_URW/MAG %d WAR_URW/MAG %d WAR_URW/BD %d Starachowice Ped/BK %e PNN %d KR M
046 %k 2016 %l 2018
080 # %a 796.332
100 1 %a Gawkowski, Robert %d (1962- ). %e Tekst
245 1 0 %a Historia polskiej piłki nożnej / %c [tekst] Robert Gawkowski, Jakub Braciszewski, Krzysztof Laskowski.
250 %a Wydanie 2.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SBM, %c copyright 2018.
300 %a 319, [1] strona : %b ilustracje (głównie kolorowe) ; %c 31 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia strona [320].
648 9 %a 2001-
648 9 %a 1989-2000
648 9 %a 1945-1989
648 9 %a 1939-1945
648 9 %a 1918-1939
648 9 %a 1914-1918
648 9 %a 1901-1914
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1801-1900
650 9 %a Piłka nożna
650 9 %a Piłkarze nożni
655 9 %a Opracowanie
655 9 %a Publikacja bogato ilustrowana
658 %a Historia
658 %a Kultura fizyczna i sport
700 1 # %a Braciszewski, Jakub. %e Tekst
700 1 # %a Laskowski, Krzysztof %d (1982- ). %e Tekst
710 2 # %a Wydawnictwo SBM. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633002500944 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8059-655-9
980 %a 796.332 %y Piłka nożna
990 %a #P - Literatura popularnonaukowa
999 %b BHan (29/01/2019) %c BHan (29/01/2019 ; 000, 040, 700+, 920, 980+, 990+) %c bkos (19/02/2019 ; 300) %c bkos (19/02/2019 ; 080-, 655-, 980-) %d bkos (19/02/2019) %r 2018

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza :
INF 2131
Sygnatura :
Bgr 796/799 P Bgr
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
P 133007
Sygnatura :
CzG 796/799 CzG
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies