Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Historia teatru

Hasło główne :
Pisarek, Anna
Tytuł :
Historia teatru
Autorzy :
Pisarek, Anna
Współtwórcy :
Wydawnictwo SBM. pbl
Temat :
Aktorzy
Teatr
Historia
Kultura i sztuka
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Wydawnictwa popularne
Publikacja bogato ilustrowana
Rok wydania :
copyright 2018
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo SBM
ISBN :
9788380594746
Opis fizyczny :
127, [1] strona : ilustracje (głównie kolorowe) ; 27 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 126-127
Książka

LDR 01557cam#a2200445#a#4500
001 0633002512589
003 KR M
005 20190218121704.0
008 190218s2018####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788380594746
035 %a RzWO2018058132
040 %a RZESZ W/dp12 %c RZESZ W/dp12 %d RZESZ W/dp12 %e PNN %d KR M
046 %k 2018
080 # %a 792
080 # %a (084.1)
100 1 %a Pisarek, Anna. %e Autor
245 1 0 %a Historia teatru / %c Anna Pisarek.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SBM, %c copyright 2018.
300 %a 127, [1] strona : %b ilustracje (głównie kolorowe) ; %c 27 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 126-127.
650 9 %a Aktorzy
650 9 %a Teatr
655 9 %a Wydawnictwa popularne
655 9 %a Publikacja bogato ilustrowana
658 %a Historia
658 %a Kultura i sztuka
710 2 # %a Wydawnictwo SBM. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633002512589 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8059-474-6
980 %a 792 %y Teatr
980 %a (084.1) %y Przedstawienia obrazowe. Ilustracje. Albumy
990 %a #P - Literatura popularnonaukowa
999 %b BHan (18/02/2019) %c BHan (18/02/2019 ; 000, 040, 920, 980+, 990+) %c BHan (18/02/2019 ; 008-, 008+) %r 2018

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
BSZR 36290
Sygnatura :
bsART 792 bsART
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies