Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Historia muzyki popularnej

Hasło główne :
Kasperski, Jakub
Tytuł :
Historia muzyki popularnej
Autorzy :
Kasperski, Jakub
Współtwórcy :
Wydawnictwo SBM. pbl
Temat :
Historia
Kultura i sztuka
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Muzyka rozrywkowa
Opracowanie
Publikacja bogato ilustrowana
Rok wydania :
copyright 2019
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo SBM
ISBN :
9788380598447
Opis fizyczny :
126, [2] strony : fotografie ; 31 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach126-[127]
Książka

LDR 01542cam#a2200445#i#4500
001 0633002582477
003 KR M
005 20190704141311.2
008 190401s2019####pl#o##########000#0#pol#d
020 %a 9788380598447
040 %a MBPWR %b pol %e PNN %d KR M
045 2 %b d1835 %b d2018
046 %k 2019
080 # %a 78.011.26
100 1 %a Kasperski, Jakub. %e Autor
245 1 0 %a Historia muzyki popularnej / %c Jakub Kasperski.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SBM, %c copyright 2019.
300 %a 126, [2] strony : %b fotografie ; %c 31 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach126-[127].
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 2001-
655 9 %a Muzyka rozrywkowa
655 9 %a Opracowanie
655 9 %a Publikacja bogato ilustrowana
658 %a Historia
658 %a Kultura i sztuka
710 2 # %a Wydawnictwo SBM. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633002582477 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8059-844-7
980 %a 78.011.26 %y Muzyka popularna. Muzyka pop. Muzyka rozrywkowa. Muzyka rock
990 %a #P - Literatura popularnonaukowa
999 %b AWoj (04/07/2019) %c AWoj (04/07/2019 ; 000, 040, 920, 980+, 990+) %c AWoj (04/07/2019 ; 250-) %r 2019

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
BG 175896
Sygnatura :
Muz 78(03) Muz
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
BG 175924
Sygnatura :
Muz 78(03) Muz
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies