Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jak przetrwać w zabobonnym Krakowie

Hasło główne:
Faron, Barbara (1977- )
Tytuł:
Jak przetrwać w zabobonnym Krakowie
Autorzy:
Faron, Barbara (1977- )
Współtwórcy:
Wydawnictwo Astra (Kraków). pbl
Temat:
Obyczaje i zwyczaje
Przesądy
Magia
Kraków (woj. małopolskie)
Etnologia i antropologia kulturowa
Historia
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Rok wydania:
2019
Wydanie:
Wydanie I
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Astra
ISBN:
9788365280848
Opis fizyczny:
366, [2] strony : ilustracje ; 24 cm
Uwagi:
Bibliografia. Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR     01450cam#a2200409#i#4500
001     0633102881811
003     KR M
005     20200827130516.0
008     191115s2019####pl#a##########001#0#pol#d
020     %a 9788365280848
040     %a MBPWR %b pol %e PNN %d KR M
046     %k 2019
080 #   %a 398.3
100 1   %a Faron, Barbara %d (1977- ). %e Autor
245 1 0 %a Jak przetrwać w zabobonnym Krakowie / %c Barbara Faron.
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Kraków : %b Wydawnictwo Astra, %c 2019.
300     %a 366, [2] strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje popularnonaukowe
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia. Indeks.
650   9 %a Obyczaje i zwyczaje
650   9 %a Przesądy
650   9 %a Magia
651   9 %a Kraków (woj. małopolskie)
658     %a Etnologia i antropologia kulturowa
658     %a Historia
710 2 # %a Wydawnictwo Astra (Kraków). %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633102881811 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-65280-84-8
980     %a 398.3 %y Zwyczaje i obrzędy ludowe. Przesądy. Zabobony
990     %a #P - Literatura popularnonaukowa
999     %b bkos (27/08/2020) %c bkos (27/08/2020 ; 000, 040, 300, 920, 980+, 990+) %c bkos (27/08/2020 ; 008) %r 2019 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
BG 267436
Sygnatura:
WG KRAK WG
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny
Nr inwentarza:
BG 267437
Sygnatura:
WG KRAK WG
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny
Nr inwentarza:
BG 270150
Sygnatura:
WG KRAK WG
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
R 5969
Sygnatura:
BgrIR CH1 BgrIR
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies