Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Made in America

Hasło główne:
Bryson, Bill (1951- )
Tytuł:
Made in America
Autorzy:
Bryson, Bill (1951- )
Współtwórcy:
McCall, Bruce. Ilustracje
Temat:
Język angielski
Język środowiskowy angielski
Stany Zjednoczone (USA)
Historia
Językoznawstwo
Kultura i sztuka
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Opracowanie
Rok wydania:
[po 2005], 1998
Wydawca:
London : Black Swan
ISBN:
0552998052
9780552998055
Opis fizyczny:
XV, [1], 478, [1] strona : ilustracje ; 20 cm
Uwagi:
Na książce rok wydania 1998, data ustalona na podstawie ISBN: [po 2005]
Bibliografia. Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR     01871cam#a2200505#i#4500
001     0633303326353
003     KR M
005     20220824120134.8
008     220824q20062022xxka|||g#|||||||1#||eng#d
020     %a 0552998052
020     %a 9780552998055
040     %a KR M %c KR M %e PNN %d KR M
046     %k 1994
080 #   %a 811.111(73)(091)
080 #   %a 94(73)
080 #   %a 008(73)
100 1   %a Bryson, Bill %d (1951- ). %e Autor
245 1 0 %a Made in America / %c Bill Bryson ; illustrations by Bruce McCall.
260 #   %a London : %b Black Swan, %c [po 2005], 1998.
300     %a XV, [1], 478, [1] strona : %b ilustracje ; %c 20 cm.
336     %a tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje popularnonaukowe
388 1   %a 1901-2000
388 1   %a 1989-2000
500     %a Na książce rok wydania 1998, data ustalona na podstawie ISBN: [po 2005].
504     %a Bibliografia. Indeks.
650   9 %a Język angielski
650   9 %a Język środowiskowy angielski
651   9 %a Stany Zjednoczone (USA)
655   9 %a Opracowanie
658     %a Historia
658     %a Językoznawstwo
658     %a Kultura i sztuka
700 1 # %a McCall, Bruce. %e Ilustracje
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633303326353 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 0-552-99805-2
920     %a ISBN 9780552998055
980     %a 811.111(73)(091)
980     %a 94(73) %y Historia Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej
980     %a 008(73)
990     %a #P - Literatura popularnonaukowa
999     %b mszp (24/08/2022) %d mszp (24/08/2022) %c mszp (24/08/2022 ; 000, 008, 020-, 020+, 040, 046, 080, 080-, 080+, 245, 260, 300, 388, 388+, 500+, 648-, 650-, 650+, 658, 658+, 700+, 920-, 920+, 980, 980-, 980+) %r 2006 %r 2022 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
Obc 32357
Sygnatura:
Obc ang 93/94 Obc
Uwagi dla czytelnika:
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies