Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Audubon : na skrzydłach świata

Hasło główne :
Grolleau, Fabien (1972- )
Tytuł :
Audubon : na skrzydłach świata
Wariant tytułu :
Tytuł oryginalny: Sur les ailes du monde, Audubon
Autorzy :
Grolleau, Fabien (1972- )
Współtwórcy :
Mysłowska, Olga (1984- ). Tłumaczenie
Royer, Jérémie (1979- ). Ilustracje
Wydawnictwo Marginesy. Wydawca
Temat :
Audubon, John James (1785-1851)
Przyrodnicy
Ornitolodzy
Malarze amerykańscy
Ptaki
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Marginesy
ISBN :
9788366140738
Opis fizyczny :
174, [9] stron : ilustracje kolorowe ; 29 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronie [176]
Książka

LDR 01939cam#a2200505#i#4500
001 0633002653680
003 KR M
005 20191029152846.1
008 160310s2019####pl#a###g######000#1bpol#d
020 %a 9788366140738
040 %a SWD %d LBN %e PNN %d KR M
041 1 # %a pol %h fre
045 2 %b d1820 %b d1851
046 %a 2016
080 # %a 821.133.1-91
100 1 %a Grolleau, Fabien %d (1972- ). %e Autor
245 1 0 %a Audubon : %b na skrzydłach świata / %c Fabien Grolleau & Jérémie Royer ; [przekład Olga Mysłowska].
246 3 # %i Tytuł oryginalny: %a Sur les ailes du monde, Audubon
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Marginesy, %c 2019.
300 %a 174, [9] stron : %b ilustracje kolorowe ; %c 29 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
336 %a obraz %b sti %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Komiksy i książki obrazkowe
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura francuska
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie [176].
600 1 9 %a Audubon, John James %d (1785-1851)
648 9 %a 1701-1800
648 9 %a 1801-1900
650 9 %a Przyrodnicy
650 9 %a Ornitolodzy
650 9 %a Malarze amerykańscy
650 9 %a Ptaki
655 9 %a Komiks biograficzny
700 1 # %a Mysłowska, Olga %d (1984- ). %e Tłumaczenie
700 1 # %a Royer, Jérémie %d (1979- ). %e Ilustracje
710 2 # %a Wydawnictwo Marginesy. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633002653680 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-66140-73-8
980 %a 821.133.1-91 %y Literatura francuska masowa, brukowa i komiksy
990 %a #D - Literatura piękna dla dorosłych
999 %b LJur (29/10/2019) %c LJur (29/10/2019 ; 000, 008, 040, 080, 080-, 250-, 336-, 336+, 337-, 337+, 338-, 338+, 380, 380+, 700+, 920, 980+, 990+) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
KOM 5107
Sygnatura :
ART komiks K/HIS
Położenie :
ART

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies