Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

A day in the life of ancient Rome



Hasło główne :
Angela, Alberto (1962- )
Tytuł :
A day in the life of ancient Rome
Wariant tytułu :
Tytuł oryginału : Giornata nell'antica Roma
Autorzy :
Angela, Alberto (1962- )
Współtwórcy :
Conti, Gregory (1952- ). Tłumaczenie
Europa Editions. pbl
Temat :
Życie codzienne
Starożytny Rzym
Historia
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Opracowanie
Rok wydania :
2013
Wydanie :
Ninth printing
Wydawca :
New York : Europa Editions
ISBN :
9781933372716
Opis fizyczny :
384, [1] strona : ilustracje ; 21 cm
Uwagi :
This book is a work of fiction. Any references to historical events, real people, or real locales are used fictitiously
Tyt. oryg.: Una giornata nell'antica Roma
Bibliografia na stronach 382-384
Książka

LDR 02037cam#a2200493#i#4500
001 0633203047674
003 KR M
005 20210505115657.5
008 140703s2013####xxua#########|000#0#eng#c
020 %a 9781933372716 %q pbk.
035 %a xx003136253
035 %a vtls003136253
040 %a Ł U/BKFK %c Ł U/BKFK %d Ł U/AS %d Ł U/KFs %d WR O/dja %e PNN %d KR M
041 1 # %a eng %h ita
045 0 %b d0115
046 %k 2007
080 # %a 94(37)
100 1 %a Angela, Alberto %d (1962- ). %e Autor
245 1 2 %a A day in the life of ancient Rome / %c Alberto Angela ; translated from the Italian by Gregory Conti.
246 1 # %i Tytuł oryginału : %a Giornata nell'antica Roma
250 %a Ninth printing.
260 # %a New York : %b Europa Editions, %c 2013.
300 %a 384, [1] strona : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
500 %a This book is a work of fiction. Any references to historical events, real people, or real locales are used fictitiously.
500 %a Tyt. oryg.: Una giornata nell'antica Roma.
504 %a Bibliografia na stronach 382-384.
648 # 9 %a 101-200
650 9 %a Życie codzienne
651 9 %a Starożytny Rzym
655 9 %a Opracowanie
658 %a Historia
700 1 # %a Conti, Gregory %d (1952- ). %e Tłumaczenie
710 2 # %a Europa Editions. %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633203047674 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-1-933372-71-6 %q pbk.
980 %a 94(37) %y Historia starożytna. Rzym. Italia
990 %a #P - Literatura popularnonaukowa
999 %b mszp (14/04/2021) %c mszp (14/04/2021 ; 040, 045+, 046+, 080+, 100, 245, 246+, 250, 260, 300, 380+, 388+, 500-, 504, 648+, 650+, 651+, 655+, 658+, 700, 980+, 990+) %d mszp (05/05/2021) %c mszp (14/04/2021 ; 500, 500+) %c mszp (05/05/2021 ; 650, 651, 655) %r 2013

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
Obc 30593
Sygnatura :
Obc ang 93/94 Obc
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies