Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Młodzi niepełnosprawni : aktywizacja zawodowa i nietypowe formy zatrudnienia

Tytuł:
Młodzi niepełnosprawni : aktywizacja zawodowa i nietypowe formy zatrudnienia
Współtwórcy:
Giermanowska, Ewa Redakcja
Instytut Spraw Publicznych. pbl
Temat:
Osoby z niepełnosprawnością
Praca
Zatrudnienie elastyczne
Socjologia i społeczeństwo
Praca, kariera, pieniądze
Gatunek / Forma:
Książki
Opracowanie
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Warszawa : Fundacja Instytut Spraw Publicznych
ISBN:
9788389817075
Opis fizyczny:
422 strony : ilustracje ; 24 cm
Uwagi:
Nazwa autora wprowadzenia przy tekście
Bibliografia na stronach 415-420
Książka
propozycja biblioteki
LDR     02010cam#a2200505#i#4500
001     0633303318999
003     KR M
005     20220809153254.1
008     070907s2007####pl#a#########|000#0#pol##
015     %a UWD 2007/19803
020     %a 9788389817075
035     %a 991035999269705066
035     %a (PL-WaBN)b19675392-48omnis_nlop
035     %a b19675392
035     %a (OCoLC)170027622
035     %a zz2007926927
035     %a (PL)b0000001967539
035     %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910194756305606
040     %a WA N %c WA N %e PNN %d KR M
080 #   %a 316.334.22-056.26(438)"1989/..."
080 #   %a 005.95/.96(438)
245 0 0 %a Młodzi niepełnosprawni : %b aktywizacja zawodowa i nietypowe formy zatrudnienia / %c pod red. Ewy Giermanowskiej ; [wprowadzenie Ewa Giermanowska] ; Instytut Spraw Publicznych.
260 #   %a Warszawa : %b Fundacja Instytut Spraw Publicznych, %c 2007.
300     %a 422 strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
388 1   %a 2001-
500     %a Nazwa autora wprowadzenia przy tekście.
504     %a Bibliografia na stronach 415-420.
650   9 %a Osoby z niepełnosprawnością
650   9 %a Praca
650   9 %a Zatrudnienie elastyczne
655   9 %a Opracowanie
658     %a Socjologia i społeczeństwo
658     %a Praca, kariera, pieniądze
700 1 # %a Giermanowska, Ewa %e Redakcja
710 2 # %a Instytut Spraw Publicznych. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.rajska.info/site/recorddetail/0633303318999 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-89817-07-5 : %c bezpł.
980     %a 316.334.22-056.26(438)"1989/..."
980     %a 005.95/.96(438)
990     %a #P - Literatura popularnonaukowa
999     %b bzel (09/08/2022) %c bzel (09/08/2022 ; 000, 040, 080, 080+, 245, 300, 388+, 500, 504, 650-, 650+, 655+, 658+, 700, 710+, 920, 980+, 990+) %d bzel (09/08/2022) %r 2007 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
P 137476
Sygnatura:
CzG 316 CzG
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies